Dakkapel

Prefab Dakkapellen op maat gemaakt.

Op zoek naar een volledig geïsoleerde en afgewerkte dakkapel? Maak kennis met onze zeer complete Prefab dakkapellen op maat. Wij staan garant voor de beste kwaliteit dakkapellen. Al onze kunststof dakkapellen worden standaard gemaakt met de beste materialen. Natuurlijk gebruiken we SCHUCO kunststof kozijnen als duurzame start. Daarbij worden ons dakkapel zo compleet mogelijk geleverd. Inclusief vooraf geïsoleerde zijwangen en plafond. Ook wordt de binnenkant inclusief afwerking opgeleverd.

Standaard op ieder dakkapel krijgt u:

 • Kozijnen: Schuco Living Variant
 • Glas: HR+++ triple isolatieglas
 • Dakaansluiting: Lood
 • Vooraf volledig geïsoleerd: Ja
  (RC-waarde 3,5 of 6.0)
 • Dakbedekking: EPDM dakbedekking
 • Aftimmering binnenkant: (plafond en zijwangen)
  Populieren wit gegronde plaat, watervast verlijmd
 • Garantie: 15 jaar

Levertijden vanaf ca 12-16 weken

Hoe bepaal ik de hellingshoek van mijn dak?

Als u niet weet hoe u precies de hellingshoek kunt opmeten, zijn ”digitale hoekmeters” te koop om u te helpen. Wist u dat u voor het bepalen van de hellingshoek een app kunt downloaden? Dit geeft een goede inschatting van de hellingshoek van uw dak. Twijfelt u of komt u er niet uit? Bestel dan de inmeetafspraak mee, zodat wij uw dakkapel komen inmeten.

Welke RC waarde kies ik voor mijn dakkapel?

Dakkapel op een bestaande woning? Kies dan RC-waarde 3,5 voor de totale dakkapel. Voor nieuwbouw kiest u RC waarde 6.0

Een dakkapel op een nieuw te bouwen huis valt tegenwoordig onder ‘nieuwbouw’ en hiermee is de RC-waarde norm gesteld op 6.0, en de RC-waarde voor de dakkapel zijwangen op RC-waarde 4.5.

ConstructieNieuwbouwRenovatie
Gevels 1Rc 4,5 m2K/WRc 1,3 m2K/W
Daken 2Rc 6,0 m2K/WRc 2,0 m2K/W
Vloeren 3Rc 3,5 m2K/WRc 2,5 m2K/W

Waarom een prefab dakkapel

Prefabriceren gaat sneller en goedkoper dan ter plaatse een dakkapel opbouwen. Doordat er minder uren gewerkt wordt, vertaalt zich dat in een lagere prijs. Bovendien bespaart u nog extra op energiekosten, want ons prefab dakkapel is voorzien van sandwichpanelen met zeer hoge isolatiewaarden. Deze kunnen vooraf worden verwerkt in uw prefab dakkapel. Juist door uw dakkapel vooraf te fabriceren (pre-fab) wordt een betere solide constructie gerealiseerd, en kunnen we de kwaliteit van onze dakkapellen waarborgen. We geven niet voor niets maar liefst 15 jaar garantie op onze dakkapellen.

Montage kosten dakkapel

Wij kunnen de gehele montage ook verzorgen. Helaas lukt het niet om hiervoor een exacte prijs te geven, omdat dit van een aantal externe en niet vooraf te bepalen factoren afhankelijk is. Als richtlijn kunt u uitgaan van ca € 2.000 Euro bij de prijs van uw dakkapel optellen, dan is uw dakkapel geplaatst, zoals u mag verwachten. De kraankosten zijn hierin meegenomen. Voor een compleet overzicht van uw nieuwe dakkapel inclusief montage verzoeken we u een inmeetafspraak in te dienen, zodat we contact met u kunnen opnemen. Bereken wel eerst de te verwachten kosten om teleurstellingen te voorkomen.