Meet instructie
Kozijnen inmeten? Zo neemt u zelf de juiste maten op
Montage service
Wij kunnen de montage van uw kozijnen voor u verzorgen
20 jaar ervaring
Profiteer van 20 jaar opgebouwde kennis

Schuco kunststof kozijnen

Schuco is in heel Europa het meest verkochte merk, en staat bekend vanwege hoge kwaliteit. Met perfect sluitende ramen en deuren, voorzien van de hoogste isolatiewaardes staat Schuco garant voor levenslang comfort. Hieronder enkele voorbeelden van Schuco kunststof kozijnen uit onze webshop.

Kunststof kozijnen prijs berekenen

Snel prijzen en kosten berekenen van kunststof kozijnen? Geen offertes opvragen, wachten op toegestuurde prijzen of andere tijdrovende
zaken. U ziet direct wat uw kozijnen kosten. Daarbij leveren we ook nog eens goedkope kunststof kozijnen van de allerbeste kwaliteit!!

Nergens vindt u goedkopere Schuco kozijnen waar dan ook. Via onze handige rekentools stelt u binnen een handomdraai uw kunststof
kozijnen zelf samen, en wordt uw bestelling na ca 8 weken gratis bij u afgeleverd. De betaling kan (minus de aanbetaling) achteraf worden gedaan.

Al 20 jaar Schüco dealer

Kunststof kozijnen verhogen uw woongenot en wooncomfort, en als bonus de waarde van uw woning. We zijn al 20 jaar leverancier van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Schüco. Vanaf onze
fabriek leveren we Schuco kozijnen in heel Nederland, dus ook bij u in
de buurt!

Kunststof kozijnen bestellen

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen krijgt u een bevestiging en worden uw wensen naar de productieafdeling doorgezet om daar gedetailleerd ingetekend te worden.

Van deze tekening krijgt u direct ter controle een exemplaar. Daarna wordt deze tekening met u doorgesproken. Aanpassingen of veranderingen kunt u dan nog eens doorgeven, zodat we uw kunststof kozijnen op maat maken zoals u het wilt.

Helemaal naar wens, en zonder risico. U kunt het restant van de betaling van uw bestelde kunststof kozijnen achteraf voldoen op de dag dat we deze komen leveren.

Kunststof kozijnen op maat

Al onze kunststof kozijnen worden volledig op maat gemaakt. Elke woning is anders, en elke wens ook. Daarom hebben we geen voorraad met standaard kunststof kozijnen, en leveren we alleen kunststof kozijnen op maat geproduceerd.

Beste merk, laagste prijs

Schuco is met de Living Variant veruit het allerbeste kunststof kozijn in de huidige markt. Wij garanderen de laagste online prijs voor topkwaliteit kunststof kozijnen. Nergens goedkoper!

Laagste prijs voor kunststof kozijnen

Altijd de laagste prijs voor Schuco kozijnen. Doordat we zowel productie als distributie binnen eigen beheer hebben houden we de kosten laag. Goedkope kunststof kozijnen van de beste kwaliteit.

Hoogste isolatiewaardes

Kunststof kozijnen van Schuco zijn dé oplossing om maximaal te isoleren. Met Uf waardes van 1,0 en Ug waardes van 0,67 bespaart u met Schuco kozijnen nog meer op energiekosten

HR++ of Trippel

Bij het beste kozijn hoort ook het beste isolatieglas. U kunt kiezen voor HR++ of zelfs HR+++ trippel glas. Wij werken standaard met glas van Pilkington of een vergelijkbare kwaliteit.

Kunststof kozijnen vanaf fabriek

Uw kozijnen worden geproduceerd in een VKG aangesloten fabriek en zijn KOMO gecertificeerd. Daarnaast zijn de kozijnen voorzien van het Stichting Kwaliteit Gevelbouw keurmerk, CE- en PKVW keurmerk.

Standaard gratis opties

Bij ons krijgt u standaard op alle kozijnen veel opties gratis, waar u bij andere websites voor betalen moet. Zo leveren we alle kozijnen met HVL (rechte verbinding), ingebouwde ventilatiestand, SKG** afsluitbaar beslag en gratis bezorging.

Bestellen en leveren

Na het bestellen ontvangt u de uitgewerkte fabriekstekening. Wijzigingen zijn dan nog steeds mogelijk. Pas na uw goedkeuring gaan we produceren. Na 8-12 weken worden uw kozijnen gratis geleverd.

Moderne kunststof kozijnen

Kunststof ramen en kozijnen worden vervaardigd van slagbestendig
en gehard PVC. Doordat pvc thermoplastisch is kan bijna elke vorm gemaakt worden en is kunststof makkelijk aan te wenden voor vrijwel
elk type kozijn.

In 1950 werden al de eerste kunststof ramen vervaardigd en gebruikt
bij woningrenovatie. Door extra stabilisatoren zoals metalen of
glasvezel aan het kunststof
toe te voegen, zijn moderne kunststof
kozijnen ontzettend stevig
en inmiddels geëvolueerd tot een betere en volwaardige vervanging van hout.

Besparen met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Schuco zijn geheel onderhoudsvrij en daarmee gelijk het beste alternatief voor uw houten kozijnen. Daarnaast isoleren kunststof kozijnen vele malen beter dan traditionele houten kozijnen, waardoor u aanzienlijk op uw onderhoudskosten en energiekosten bespaart.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam

Schüco gebruikt geen loodstabilisatoren in PVC, maar wordt de PVC-U
op een milieuvriendelijke manier gestabiliseerd met behulp van een kalium-zink basis
 . Juist in deze tijd van duurzaam en milieuvriendelijk
is de keuze voor Schuco kozijnen vaak een logische beslissing.

De kunststof kozijnen van Schuco bestaan voor minimaal 67% uit gerecycled PVC, dus beter voor het milieu.

70 jaar marktleider in Europa

Schüco kozijnen worden in heel Europa gezien als het ”neusje van de zalm”. Schuco is na 70 jaar innovatie wereldwijd uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende leverancier en producent van hoogwaardige kozijnen en ramen, en levert haar producten inmiddels in meer dan 80 landen.

Levensduur kunststof kozijnen

Van kunststof kozijnen is algemeen bekend dat deze een lange
levensduur hebben. Volgens VKG norm moeten deze tenminste 50 jaar meegaan.

Bij Schuco wordt de binnenkant van elk kozijn voorzien van 1,1 mm gegalvaniseerd staal, en worden deurkozijnen vanwege het vele
gebruik nog met extra staal uitgerust. De levensduur van Schuco
kozijnen ligt daardoor zeker rond de 75 jaar.

Schuco kozijnen - toekomstgericht

Kunststof kozijnen zijn momenteel de eerst gekozen maatregel in de aansturingen vanuit de overheid om woningen te verduurzamen. Logisch, want warmte die je verliest door slechte isolatie is de duurste vorm van energie. Hierdoor zijn Schuco kozijnen de eerste stap naar een energieneutrale woning.

Daarnaast is PVC meerdere malen recyclebaar en hoeven er geen bomen voor te worden gekapt. Daarom is kunststof zeer zeker het meest duurzame product voor nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijn profielen

Kunststof kozijnen van Schuco worden geleverd in verschillende profielsoorten. Van vlak afgerond tot strak verdiept. Schuco heeft voor elk type woning het juiste kunststof kozijn. Het meest bekende profiel is het CT70 accent profiel, ook wel het renovatie- of blokprofiel genoemd.

Schuco CT70 Accent profiel

Specifiek voor de Nederlandse markt is ingezet op het verdiepte Corona Accent CT70 renovatieprofiel, ook wel blokprofiel. Schuco CT70 Accent
is een zeer goed isolerend profiel dat vele extra’s kent die als standaard opgenomen zijn in de productie. Zo is het voorzien van een afwerkingsgleuf, SKG** beslag, een optische glaslat en een 3-voudige afdichting tegen tocht en vocht.

Het relatief scherp geprijsde Corona profiel van Schuco is nog steeds immens populair bij veel renovatiebedrijven als ook bij particulieren.
Met 112mm werkbreedte is het profiel net zo dik als het houten kozijn
en voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen van het bouwbesluit. Schuco slaagde erin kwaliteit met uitstraling te combineren.

Kunststof raamsoorten

Alle kunststof ramen van Schuco zijn leverbaar in diverse soorten.
Denk dan aan draaiende of kiepende ramen, schuivende delen en natuurlijk vaste ramen. Door deze veelzijdigheid aan mogelijkheden
is Schuco erg geliefd bij veel onderaannemers en architecten.

Schuco Living profiel

In 2017 kwam Schuco echter met de genadeklap voor veel andere merken. Het Living Variant profiel. De Living Variant was het eerste kunststof kozijn dat voorzien was van een rechte verbinding in de hoeken. De bedoeling was een profiel te maken dat net zo goed isoleerde als triple glas, als ook de volledige uiterlijke kenmerken van hout bezat.

Het profiel heeft maar liefst 7 luchtkamers waardoor het optimaal isoleert. De werkbreedte is 120mm. Daardoor heeft het een stevig en robuust uiterlijk. Toch is met een vleugeldikte van 80mm een slank aanzicht in stand gebleven, waardoor veel aannemers en particulieren de voorkeur aan dit nieuwe profiel geven.

Schuco kozijnen prijzen

De prijs van het nieuwe Living Variant ligt iets hoger dan het Corona accent profiel, maar is elke cent 100% meer dan waard. Door de vele extra voordelen ten opzichte van andere merken, zoals betere bescherming en maximale isolatie, is Schuco Living Variant de beste keuze in elke situatie. Ook voor uw situatie!

20 Jaar ervaring in kunststof kozijnen

Bij ons staat de klant centraal. Daardoor weten we precies wat er speelt in de markt. Komt u er niet uit? Laat het ons weten en we helpen u graag. Met 20 jaar ervaring in kunststof kozijnen weten we waarover we praten, daardoor kunnen we u van alle informatie voorzien.

507

schuifpuien in 5 jaar

175

projecten per jaar

92%

tevreden klanten

1350

Opgeleverde woningen in 10 jaar

Kunststof kozijnen aanschaffen

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen komt veel meer kijken dan alleen de beste prijs. Zo kent Schuco verschillende profielen, indeling, kleuren, glassoort en andere zaken waar u rekening mee moet houden. Hieronder enkele blogberichten waarvan wij denken dat ze nuttige informatie kunnen geven om u te helpen de juiste keus te maken

Schuco Living Variant

De Schüco Living Variant kozijnen hebben standaard een inbouwdiepte van 120 mm en zijn voorzien van een strakke, moderne uitstraling, wat zorgt voor maximaal lichtinval en zonnewarmte. De Living Variant is gemaakt met een 6-kamerige profielsysteem vanwege het uitgangspunt dat dit het best isolerende kozijn op de markt is, met een U-waarde van < 1,1 W/(m²K).

Kunstof-kozijnen-tips
Tips bij aanschaf kunststof kozijnen

Er komt veel kijken bij de aanschaf van kunststof kozijnen. Veel dingen die u als leek niet weet en wel zou moeten weten zetten we hier netjes voor u uiteen. Lees deze tips om zowel geld als ellende te besparen wanneer u kunststof kozijnen aanschaft. Zo is het opvragen van meerdere offertes een pré, net als het vragen om referenties. Toch wordt dit niet altijd gedaan. Bekijk alle tips waar u zeker aan moet denken bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Subsidie 2022 kunststof kozijnen

Ook voor 2022 is er weer volop subsidie te verdelen onder de aanschaffers van kozijnen met isolerend glas. De subsidiemaatregelen zijn niet alleen verlengd maar ook verhoogd. Alle reden om dus eens kritisch te kijken naar uw energieverbruik.

De subsidie geldt voor woningeigenaren en VVE ‘s en wordt gegeven op HR++ glas of kunststof kozijnen met HR+++ triple glas.

Glassoorten en isolatie

Vroeger moest glas gewoon iets zijn waardoor je naar buiten kon kijken. Maar met stijgende energieprijzen die opgelopen zijn naar bijna € 2,60 per kuub gas is het toch wel noodzakelijk om eens wat verder te kijken. Aangezien de noodzaak om te verduurzamen nu echt begint op te lopen zie je steeds meer mensen die zich verdiepen in HR++ glas of HR+++ glas.

Kunststof kozijnen kosten

De meest gestelde vraag is zonder twijfel: ''wat kosten kunststof kozijnen''. De kosten van kunststof kozijnen zijn een optelsom van afmeting, bewegende delen, houtnerf, roosters, glassoort en aantal m² glas. Alle kosten staan per onderdeel duidelijk aangegeven. Zo kunt u zelf direct alle kosten berekenen voor uw situatie. Gemiddeld liggen de kosten voor alle kozijnen van een doorsnee woning tussen de €10.000 en €16.000 Euro.

Kozijnen met houtlook

Als u kiest voor ''houtlook'' wordt meestal bedoeld dat kunststof kozijnen van houtnerf zijn voorzien. Deze houtnerf zit in de kleurfolie. Vaak willen mensen wel het uiterlijk van houten kozijnen, maar niet de daarbij horende nadelen zoals schilderen. Kies in dat geval voor kunststof kozijnen met houtnerf in de door u gewenste kleur.

Houtnerf met RAL kleuren

Kunststof kozijnen zijn in vrijwel alle RAL kleuren te bestellen. Wij bieden standaard de meest voorkomende RAL kleuren aan. Deze kleuren worden door middel van een renolitfolie in het kozijn gebrand/geperst. Deze folie is tevens voorzien van houtstructuur waardoor de gewilde houtnerf tot stand komt. Deze structuur is ontworpen om de UV stralen te weren, maar geeft tevens de moderne houtlook aan uw kozijnen,

Kunststof kozijnen met houtnerf zijn niet van echt hout te onderscheiden. Het geeft uw woning nog meer uitstraling. De meerprijs van houtnerf is relatief laag, zodat u voor weinig geld extra uitstraling toevoegt.

HVL of rechte verbinding

Standaard leveren we alle kozijnen met HVL verbinding. Vroeger werden kunststof kozijnen afgeleverd met een schuine lasnaad in de hoeken. Een verstek verbinding. De huidige kunststof kozijnen kunnen ook met een rechte verbinding gemaakt worden. Dat betekent dat de horizontale en verticale delen haaks op elkaar geplaatst worden.

Schuco was de eerste die met deze rechte verbinding kwam, en was destijds specifiek voor de Living variant ontwikkeld. Tegenwoordig wordt deze verbinding op vrijwel alle profielen toegepast.

Goedkope kunststof kozijnen

Op veel websites worden kozijnen aangeboden met optie tussen goed of beter. Bij ons vindt u alleen het allerbeste. Daarom bieden we goedkope kunststof kozijnen van de best mogelijke kwaliteit. Juist omdat we alles in eigen beheer en productie hebben kunnen we goedkope kunststof kozijnen op elke gewenste maat leveren.

Kunststof kozijnen uit Duitsland

Omdat de profielen van Schuco in Duitsland besteld worden en in Nederland op maat gemaakt worden, kunnen we kwaliteit leveren voor zeer scherpe prijzen. En dat is natuurlijk in uw voordeel. U profiteert van de best mogelijke isolatie en alle andere voordelen tegen de laagst mogelijke prijs.

Kunststof kozijnen met isolatieglas

Bij het vervangen van uw kozijnen moet u ook het glas vervangen. Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot het goed isoleren van uw woning. Daarom is ook het juiste glas van belang om te zorgen dat u maximaal isoleert.

Als u bij ons kunststof kozijnen met HR++ glas of triple glas bestelt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit van de gekozen glassoort.

Waarom Schüco kozijnen

Naast alle bekende kwaliteitsvoordelen van Schuco ten opzichte van andere merken, voldoen de kozijnen van Schuco aan de allerhoogste eisen van zowel warmte- als geluidswerende isolatie. 

Door de samenstelling en ontbreken van weekdelen van het gebruikte en loodvrije polyvinylchloride (pvc) is Schuco niet alleen steviger, kleurvaster en beter voor het milieu, maar ook beter bestand tegen chemicaliën.

Ook is het hoogwaardige Schuco hang- en sluitwerk  sterker. Dit heeft als voordeel dat u jaren later nog steeds van dezelfde goede isolatie profiteert. Alles sluit na veelvuldig en intensief gebruik nog net zo goed alsof het gisteren gemonteerd is.

Kunststof kozijnen advies

Heeft u advies nodig bij het inmeten, hulp bij montage van kozijnen of wilt u dat wij uw kunststof kozijnen komen plaatsen? We doen het allemaal. Onze kunststof kozijnen experts met jarenlange ervaring helpen u graag en staan voor u klaar!

Klanten ervaringen

Wat zeggen onze klanten over ons? Service en kwaliteit staan bij ons hoog aangeschreven. Lees hieronder enkele voorbeelden van klanten die u reeds voorgingen.

Kunststof kozijnen prijzen 2022

De prijs van kunststof kozijnen is het afgelopen jaar sterk gestegen. Dit
heeft alles te maken met de grondstoffencrisis waarin we verkeren. Tot eind 2021 is mede door het Covid-19 een ware run op kunststof
kozijnen ontstaan. Veel essentiële materialen zijn daardoor zo duur geworden dat iedereen met flinke prijsstijgingen te maken heeft gehad.

Daardoor kan het voorkomen dat u nu een andere prijs betalen moet
voor uw kunststof kozijnen dan 2 jaar geleden. Vooral pvc zelf, staal en andere aanverwante zaken die nodig zijn voor de productie van
kunststof kozijnen zijn bijna verdubbeld. Hierdoor zijn wij ook genoodzaakt een groot deel van deze prijsstijging door te berekenen.

Al onze online prijzen zijn inmiddels aangepast en worden
weergegeven inclusief grondstoffentoeslag en andere zaken.

Ventilatieroosters

Goed isoleren is natuurlijk hoofdzaak bij de aanschaf van nieuwe
kozijnen. Maar dat betekent niet dat alles potje dicht moet zitten. 

Standaard heeft ons beslag een ingebouwde ventilatiestand. Als extra
kan ook nog voor een ventilatierooster gekozen worden. Bij de keuze
voor een rooster leveren we DUCOSMART. Met een glasaftrek van
slechts 60mm zorgt het toch voor een aanzienlijke luchtdoorlaat.

Kunststof kozijnen plaatsen

Kozijnen bestellen is één ding, maar kunststof kozijnen plaatsen is iets anders. Zeker als u geen ervaring heeft in timmerwerkzaamheden adviseren we om dit uit te besteden aan ervaren mensen.

Als u de montage van kunststof kozijnen aan ons uitbesteed kunt u rekenen op alle voordelen die onze ervaren monteurs meebrengen. Alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd zodat u daarover geen zorgen heeft.

Een team bestaat uit 3 man, en we rekenen per montagedag een bedrag van 1800 Euro. Per montagedag kunnen onze monteurs 2 tot 3 kozijnen plaatsen. Door jarenlange ervaring weten we precies wat uw woning nodig heeft en werken we zo efficiënt mogelijk.

Horren

Natuurlijk is het mogelijk om kunststof kozijnen direct van horren te voorzien. Daarvoor maken we gebruik van Keje inzet insectenhorren. Deze kunnen in het geopende kozijn worden gezet waarna het kozijn alsnog in de kiepstand geplaatst kan worden.

Insectenhorren kunt u de hele zomer in uw kozijn laten zitten en kunnen in elke kleur gespoten worden. De standaard kleur van aluminium inzethorren is zwart.

Aanvullende vragen?

Hoe kunnen we u nog meer van dienst zijn? We streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Heeft u opmerkingen over ons aanbod, of wellicht staat uw gewenste kozijn er niet bij? Laat het ons weten. Uw wensen staan bij ons op nummer 1.

Over ons

Kozijnenverkoop is ontstaan uit een samenwerking van Schuco
leverancier EA-Kozijnen en Nederlands beste montagebedrijf. Beide
met minimaal 20 jaar ervaring in hun branche.

Overstelpt door de vele aanvragen voor goede kwaliteitskozijnen
wilden we de mensen toch kunnen blijven helpen. De oplossing? Een duidelijke eerlijke webshop met de beste kunststof kozijnen
in de markt.

Naast alle verschillende merken die momenteel bestaan is de vraag
naar een beter product steeds groter. Steeds meer mensen verdiepen
zich in de kwaliteit van het online aanbod. Ook de stijging van energieprijzen heeft daarin veel teweeg gebracht. Hoe hoger de gasprijzen, hoe belangrijker goede isolatie wordt.

Helder en transparant

Onze webshop is een voorbeeld van hoe we het zelf graag zouden willen zien. Heldere en duidelijke prijzen, snelle en eenvoudige configuratiemogelijkheden en geen moeilijke bestelprocedures of offerteaanvragen behandelen. Iedereen kan direct zien wat onze producten kosten.

Dit geld zowel voor de kozijnen maar ook voor de montage werkzaamheden. Juist daarin verschillen veel bedrijven van prijs, en doen veel bedrijven geheimzinnig over wat precies de kozijnen kosten en wat de exacte montagekosten zijn.

Bij ons ziet u direct wat uw kozijnen kosten, maar ook wat precies de montagekosten zijn, en waar deze uit bestaan. Per onderdeel weergegeven. Snel, direct, transparant, eerlijk en duidelijk.