Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui prijs berekenen

Kunststof schuifpui van Schuco bestellen? Direct een overzicht van prijzen en kosten. Bestel eenvoudig en goedkoop uw schuifpui op elke gewenste maat.

Een kunststof schuifpui maakt uw woning lichter, helderder en vooral duurzamer. Met een schuifpui creëert u eenvoudig een prachtige doorgang naar buiten. Met kwaliteit van Schuco bent u bovendien verzekerd van een duurzame oplossing waar u jarenlang plezier van heeft. Daarnaast geniet u met een schuifpui van Schuco van optimale geluids- en warmteisolatie.

Onze geleverde schuifpuien voldoen volledig aan alle eisen van KOMO en SKG**. Ook zijn de vergrendelingssystemen en het hang- en sluitwerk KOMO gecertificeerd en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Kortom: Alles voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

Schuco schuifpuien zijn leverbaar in 2-delige, 3-delige en 4-delige modellen. Er kunnen tussenstijlen, kalfen of roosters worden meebesteld, kleuren naar wens worden ingevuld, en kunt u kiezen welk glas u geleverd wilt hebben. Als uw bestelling helemaal naar wens is ingevuld rond u deze af. De betaling kunt doen als we uw schuifpui komen brengen. Alle bestellingen worden gratis bij u thuis geleverd. Als u een offerte wilt voor een kunststof schuifpui inclusief montage gaat u naar EA-Kozijnen.

Kunststof schuifpui inclusief montage voor de laagste prijs

We zitten gegarandeerd onderin de markt qua prijs. Juist omdat we gespecialiseerd zijn in schuifpuien kunnen we de laagste prijs voor een kunststof schuifpui inclusief montage. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een totaalpakket van een schuifpui inclusief onze vakkundige montage.

Prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs voor onze schuifpuien. Wordt u elders een schuifpui van Schuco inclusief montage aangeboden voor een lagere prijs? Dan betalen wij u het prijsverschil terug.

Schuco profiel ct70_easyslide

Schuco Easyslide

De Schuco Easyslide is de ideale schuifpui voor renovatie. Welk merk u ook heeft, een overstap naar een Schuco Easyslide schuifpui is altijd een enorme verbetering. Vooral in combinatie met folie niet van hout of aluminium te onderscheiden.

Hefschuifdeuren voor balkon en terras

 • vlakke, barrièrevrije drempel
 • Profielsysteem Schüco Corona CT70 HS
 • 3/5 kamersysteem
 • 167 mm basisdiepte
 • 70 mm vleugelbouwdiepte
 • Geschikt voor HR triple glas
 • Vleugelgewicht tot 300 kg

Schuco Livingslide

Schüco LivIngSlide is de allerbeste keuze voor een schuifpui met de beste isolatiewaarden in combinatie met de nieuwste technieken.

In deze top hefschuifpui kan glas tot en met een dikte van 52 mm geplaatst worden, zodat dubbel gelaagd triple beglazing helemaal geen issue meer is, terwijl de vleugels nog steeds superlicht over de zeer lage geleider glijden!

De Schuco Living Slide schuifpui is met en zonder folie binnen- en buitenzijde en de hoeken in Hout Verbinding Look (HVL) of verstek leverbaar.

blank

De voordelen van een Schuco schuifpui

 • Geschikt voor glasdiktes tot 52 mm
 • Geschikt voor zeer grote afmetingen
 • Inbouwdiepte 167mm
 • Profieldikte 70/80 mm voor maximale lichtinval
 • Meer-kamer systeem met optimale isolatiewaarde
 • Thermisch onderbroken dorpelsysteem uit geanodiseerd aluminium
 • Geen ”koude voetzones” meer

Standaard inbegrepen

 • KOMO gecertificeerd
 • SKG** hoogwaardig Schuco RVS beslag
 • Polyamide isolatoren
 • Extra inwendig schuimvullingen
 • Verstevigd met gegalvaniseerd staal
 • Extreem hoge isolatiewaardes
 • Maximale geluidsisolatie

Wat kost een kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui kosten

Als u een schuifpui bij ons bestellen gaat, ziet u direct een overzicht van alle kosten. U geeft eerst de afmeting aan. Daarna selecteert u alle overige gewenste opties waarvan de prijzen netjes vermeld staan.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra isolerend HR+++ glas, houtnerf aan de binnenzijde, roosters, raamroedes en meer. De prijs van uw kunststof schuifpui met uw gekozen opties staat onderaan vermeld. De aanbetaling kan via IDEAL worden voldaan en het restant van betaling kan bij leveren worden voldaan. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, en exclusief montagekosten.

Duurzame kunststof schuifpui

We leveren de best mogelijke kunststof schuifpuien voor de laagste prijs. Schuco staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk comfort. Zo is bijvoorbeeld de levensduur van uw nieuwe kunststof schuifpui maar liefst 50 jaar. Alle redenen dus om te kiezen voor echte kwaliteit.

Daarbij is een prachtige schuifpui van Schuco niet alleen waardevermeerdering voor elke woning, maar u bespaart natuurlijk ook aanzienlijk op uw energierekening.

blank

Kunststof schuifpui op maat

Uitgangspunt voor de Schuco hefschuifpuien is het bekende CT70 profiel. Deze kenmerkt zich vooral door hoge isolatiewaarde en de absolute kwaliteit.

Een schuifpui van kunststof verdient zichzelf makkelijk terug. Door te besparen op uw stook- en onderhoudskosten houdt u maandelijks geld over.

De profielen voor uw kunststof schuifpui worden in 6 meter lengte besteld, en worden daarna op maat gemaakt. De holle kamers zorgen voor goede isolatie, maar door de stalen kern verliest de pui niet aan stevigheid en comfort.

Hierdoor leveren we goedkope schuifpuien met de beste kwaliteit.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom

Laagste prijs garantie

✔ Geen tussenleveranciers
✔ Eigen productie
✔ Altijd de beste kwaliteit
✔ Gratis levering aan huis

Kunststof schuifpui bestellen

Bij ons bestelt u snel en goedkoop uw kunststof schuifpui op elke gewenste afmeting. Of het nou om een relatief kleine pui gaat of om een grote schuifpui van 6 meter! Alles wordt naar uw wens geproduceerd.

Maatwerk

Als uw lijstje compleet is rekent u af, en gaan wij aan de slag met uw bestelling. Natuurlijk krijgt u vooraf nog een overzicht waarbij uw bestelling nogmaals gecontroleerd wordt. Bij twijfel over de juiste maatvoering kunt u gebruik maken van onze inmeetservice.

Kunststof hefschuifpui

Tegenwoordig worden er bijna geen kiepschuifpuien meer gemaakt. Vrijwel alle op internet aangeboden schuifpuien zijn hefschuifpuien, tenzij u bij een achtergebleven leverancier wilt bestellen.

Mede doordat de afmetingen steeds groter worden wordt ook het glas in de schuifpui steeds zwaarder. Daardoor is het gewicht van een kiepende pui te zwaar voor de profielen. En ondanks dat Schuco steviger is dan alle andere merken, leveren wij ook geen kiepschuifpuien meer uit.

Ale door ons aangeboden schuifpuien zijn dus hefschuifpuien. Deze zijn sterker en beter bestand tegen zware glaspartijen.

 • Nadeel van een hefschuifpui: iets duurder dan de voormalige kiepschuifpuien
 • Voordeel van hefschuifpuien: vele malen beter dan alle denkbare kiepschuifpuien
  Nog een voordeel is dat een hefschuifpui makkelijk van een plissehordeur op maat kan worden voorzien.

schuifpui in 2 delen

Schuifpui 2 delig

Een 2 delige schuifpui is de manier om op een eenvoudige wijze een doorgang naar de tuin te maken. Ook wordt een schuifpui in 2 delen vaak gebruikt om toegang tot een balkon te creëren….

Lees meer
schuifdeur kunststof

4 delige schuifpui

Heeft u de mogelijkheid om een grote schuifpui te plaatsen? Kies dan voor de dubbele hefschuifpui in 4 delen van Schuco. Deze robuuste stevige 4 delige schuifpui is gemaakt voor een levenslang genot. Bij een…

Lees meer
blank

3 delige schuifpui

Een schuifpui in 3 delen is vooral bij wat grotere ruimtes ideaal om de doorgang naar de tuin te verfraaien. Met één simpele beweging heft u de pui omhoog door de hendel naar beneden te…

Lees meer

Goedkope schuifpui op maat

We maken elke schuifpui die u wilt. U geeft de maten, kleurstelling en andere belangrijke zaken aan en u ziet gelijk de prijs. Elke schuifpui is maatwerk, daarom hebben we geen standaard producten in ons assortiment. Immers, elke woning is anders en alle wensen ook! Doordat we profielen rechtstreeks bij Schuco bestellen, bespaart u op tussenleveranciers. Hierdoor leveren we goedkope kunststof schuifpuien, maar wel met superieure kwaliteit.

Aanvullende vragen:

Wat is de levertijd?
De levertijd van uw kunststof schuifpui ligt tussen de 8 a 10 weken afhankelijk van uw wensen. Een 2-delige schuifpui in een standaardkleur (wit of creme) heeft een kortere levertijd dan een 4-delig schuifpui met grotere maatvoering en aparte kleuren.

Service & Garantie
Ook als u een product besteld heeft kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Service hoort er bij.

T: 06-15838202

Technische gegevens:

Voor de liefhebbers en de mensen die op zoek zijn naar de technische gegevens van de Schuco Easyslide schuifpui & de Schuco Livingslide

blank
blank