Kunststof schuifpui prijs berekenen

Kunststof schuifpui van Schuco bestellen? Direct een overzicht van prijzen en kosten. Bestel eenvoudig en goedkoop uw schuifpui op elke gewenste maat.

Een kunststof schuifpui maakt uw woning lichter, helderder en vooral duurzamer. Met een schuifpui creëert u eenvoudig een prachtige doorgang naar buiten. Met kwaliteit van Schuco bent u bovendien verzekerd van een duurzame oplossing waar u jarenlang plezier van heeft. Daarnaast geniet u met een schuifpui van Schuco van optimale geluids- en warmteisolatie.

Alle door ons geleverde schuifpuien voldoen volledig aan de richtlijnen en eisen van KOMO en SKG** keurmerk. Ook zijn de vergrendelingssystemen en het hang- en sluitwerk KOMO gecertificeerd en voldoen deze aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

Schuco schuifpuien zijn leverbaar in 2-delige, 3-delige en 4-delige modellen. De betaling kunt doen als we uw schuifpui komen brengen.

De voordelen van een Schuco schuifpui

 • Geschikt voor glasdiktes tot 40mm
 • Geschikt voor zeer grote afmetingen
 • Inbouwdiepte van 170 mm
 • Profieldikte 70 mm
 • Meer-kamer systeem met optimale isolatiewaarde
 • Thermisch onderbroken dorpelsysteem uit geanodiseerd aluminium
 • Geen ”koude voetzones” meer

Standaard inbegrepen

 • KOMO gecertificeerd
 • SKG** hoogwaardig Schuco RVS beslag
 • Politiekeurmerk veilig wonen
 • Polyamide isolatoren
 • Extra inwendig schuimvullingen
 • Verstevigd met gegalvaniseerd staal
 • Extreem hoge isolatiewaardes
 • Maximale geluidsisolatie
 • Achteraf betalen

Schuco Easy slide schuifpui


Kunststof schuifpui kosten

Bij ons vindt u direct een overzicht van alle schuifpui kosten. U geeft eerst de afmeting aan. Daarna kunt u kiezen voor overige opties waarvan de bijkomende prijzen en kosten netjes vermeld staan.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra isolerend HR+++ glas, houtnerf aan de binnenzijde en alle andere zaken met de bijbehorende kosten. U krijgt op deze manier direct de beste prijs voor uw schuifpui. En de betaling kan bij leveren worden voldaan.

Duurzame kunststof schuifpui

We leveren alleen de best mogelijke kunststof schuifpuien die momenteel verkrijgbaar zijn, maar wel voor de laagste prijs. Schuco staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk comfort.

Daarbij is een prachtige schuifpui van Schuco niet alleen een waardevermeerdering voor elke woning, maar u bespaart natuurlijk ook aanzienlijk op uw energierekening.

kwaliteit van S C H U C O

profieldoorsnede van Schuco easy slide schuifpui

Uitgangspunt voor de Schuco hefschuifpuien is het bekende CT70 profiel. Deze kenmerkt zich vooral door hoge isolatiewaarde en de absolute kwaliteit.

Niet voor niets is Schuco het meest gekozen merk voor schuifpuien van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien voldoen beproefde vergrendelingssystemen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

✔ Geschikt voor glasdiktes tot 40mm
✔ Daardoor ook geschikt voor zeer grote afmetingen
✔ Inbouwdiepte van 170 mm
✔ Meer-kamer systeem met optimale isolatiewaarde
✔ Thermisch onderbroken dorpelsysteem uit geanodiseerd aluminium

Kunststof schuifpui op maat bestellen

Kunststof schuifpui kopen

Bij Kozijnenverkoop bestelt u snel en goedkoop uw kunststof schuifpui op elke gewenste afmeting. Of het nou om een relatief kleine pui gaat of om een grote schuifpui van 6 meter! Elke schuifpui wordt naar uw wens geproduceerd.

Direct prijs berekenen

Maak eerst een keuze welke kunststof schuifpui u wilt bestellen, bijvoorbeeld een 2, 3 of zelfs 4 delige schuifpui. Daarna configureert u eenvoudig de afmeting, glassoort, kleuren en andere zaken die op uw wensenlijstje staan.

Maatwerk

Als uw lijstje compleet is rekent u af, en gaan wij aan de slag met uw bestelling. Natuurlijk krijgt u vooraf nog een berichtje van ons waarbij we uw bestelling nogmaals controleren. Bij twijfel over de juiste maatvoering kunt u gebruik maken van onze inmeetservice.

Gratis geleverd op elke locatie

Zodra uw bestelling klaar is wordt er een afspraak gemaakt dat we uw schuifpui komen leveren.

De door u bestelde schuifpui wordt gratis bij uw opgegeven adres geleverd.

Schuifpui prijzen – altijd de laagste prijs

blank

Laagste prijs garantie

✔ Geen tussenleveranciers
✔ Eigen productie
✔ Dus een goedkope schuifpui
✔ Wel de beste kwaliteit
✔ Gratis levering aan huis

Goedkope schuifpui

We leveren de beste maar goedkope kunststof schuifpui voor de laagste prijs! Hoe dat kan? Doordat we profielen van Schuco in Duitsland bestellen worden kosten van tussenleveranciers bespaard.

Eigen productie

De bestelde profielen komen bij ons binnen op 6 meter lengte. Daarna wordt uw schuifpui door ons op maat gemaakt. Zo worden overtollige kosten achterwege gelaten. En daarvan profiteert u door een goedkope schuifpui op maat te kunnen bestellen!

Kwaliteit

Natuurlijk besparen we niet op kwaliteit. Alle schuifpuien voldoen aan de hoogste gestelde eisen en hebben alle benodigde certificeringen. Schuco staat garant voor kwaliteit.

Schuifpui bestellen

Wilt u ook een goedkope schuifpui bestellen? Bestel dan nu uw eigen schuifpui of neem contact met ons op als u aanvullende informatie wilt. Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kiepschuifpui of hefschuifpui

Tegenwoordig worden er bijna geen kiepschuifpuien meer gemaakt. Vrijwel alle op internet aangeboden schuifpuien zijn hefschuifpuien, tenzij u bij een achtergebleven leverancier wilt bestellen.

Mede doordat de afmetingen steeds groter worden wordt ook het glas in de schuifpui steeds zwaarder. Daardoor is het gewicht van een kiepende pui te zwaar voor de profielen. En ondanks dat Schuco steviger is dan alle andere merken, leveren wij ook geen kiepschuifpuien meer uit.

Ale door ons aangeboden schuifpuien zijn dus hefschuifpuien. Deze zijn sterker en beter bestand tegen zware glaspartijen.

 • Nadeel van een hefschuifpui: iets duurder dan de voormalige kiepschuifpuien
 • Voordeel van hefschuifpuien: vele malen beter dan alle denkbare kiepschuifpuien
  Nog een voordeel is dat een hefschuifpui makkelijk van een plissehordeur op maat kan worden voorzien.

schuifpui in 2 delen

Schuifpui 2-delig

Een 2 delige schuifpui is de manier om op een eenvoudige wijze een doorgang naar de tuin te maken. Ook wordt een schuifpui in 2 delen vaak gebruikt om toegang tot een balkon te creëren….

Lees meer
schuifdeur kunststof

4 delige schuifpui

Heeft u de mogelijkheid om een grote schuifpui te plaatsen? Kies dan voor de dubbele hefschuifpui in 4 delen van Schuco. Deze robuuste stevige 4 delige schuifpui is gemaakt voor een levenslang genot. Bij een…

Lees meer
blank

3 delige schuifpui

Een schuifpui in 3 delen is vooral bij wat grotere ruimtes ideaal om de doorgang naar de tuin te verfraaien. Met één simpele beweging heft u de pui omhoog door de hendel naar beneden te…

Lees meer

Goedkope schuifpui op maat

We maken elke schuifpui die u wilt. U geeft de maten, kleurstelling en andere belangrijke zaken aan en u ziet gelijk de prijs. Elke schuifpui is maatwerk, daarom hebben we geen standaard producten in ons assortiment. Immers, elke woning is anders en alle wensen ook!

Wat is de levertijd van kunststof schuifpuien?

Tussen de 10 weken tot 12 weken afhankelijk van uw wensen. Een 2-delige schuifpui in een standaardkleur (wit of creme) heeft een kortere levertijd dan een 4-delig schuifpui met afwijkende maten en kleuren.

Voordelen kunststof schuifpui

Met een schuifpui van Schuco creëer je met één beweging een naadloze verbinding van je woning naar de tuin. Ook als de pui dicht is geniet je nog steeds van een fraai uitzicht.

Kunststof schuifpuien hebben een aantal belangrijke voordelen. De meest bekende voordelen zijn:

 • Onderhoudsarm
 • duurzaam en gaat minimaal 50 jaar mee.
 • de beste isolerende werking voor geluid en voor warmte.
 • Kunststof schuifpuien zijn in verschillende kleuren te bestellen.
 • Een kunststof schuifpui is waarde verhogend voor uw woning
 • Geen dichtwaaiende deuren bij wind.

Kunststof schuifpui inclusief glas

Wij leveren onze schuifpuien inclusief glas. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor HR++ glas of Triple HR+++ glas. U kunt ook kiezen om geen glas bij ons te bestellen, maar standaard leveren we altijd 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas.

subsidie 2022

Ook dit jaar is er subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen huis. Bespaar op uw aanschaf voor uw kunststof schuifpui met de ISDE subsidie. Er is ca €124 miljoen euro gereserveerd en de regeling loopt tot het einde van het jaar.

Waarom kozijnenverkoop.nl?

Omdat we puur gaan voor kwaliteit. Op veel sites zie je een optie om een schuifpui in verschillende kwaliteit te bestellen. Bij ons kan dat niet. We leveren alleen het best mogelijke. Juist daarom hebben we bewust gekozen om ons te specialiseren in Schuco.

Daarbij hebben we al 20 jaar ervaring in het fabriceren (en monteren) van alle soorten kunststof kozijnen van Schuco.

Service en garantie

Ook als u een product besteld heeft kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Service hoort er bij.

Handig om te weten: