Keurmerken

Keurmerken & certificeringen

Alle door Kozijnenverkoop.nl geleverde producten zijn DIN-ISO 9001 gecertificeerd. Ook worden onze kozijnen standaard in een VKG aangesloten fabriek geproduceerd.

Daarnaast worden al onze kozijnen, deuren en schuifpuien geleverd met de volgende keurmerken:

KOMO keurmerk

Onze kozijnen zijn KOMO gecertificeerd. Komo voert regelmatig uitvoerige controles uit op de door ons geleverde kozijnen, kwaliteit van de lasverbindingen, de staaldiktes en de stevigheid van de kozijnen. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw.

Politie Keurmerk

Kozijnenverkoop.nl levert zowel kunststof kozijnen als hefschuifdeuren volgens de voorschriften van het politie keurmerk. Daardoor heeft u tot 95% minder kans op woninginbraak en dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte. 

CE markering

Alle kozijnen welke geproduceerd of uitgeleverd worden zijn voorzien van de verplichte CE markering. Dit houdt in dat onze kunststof kozijnen voldoen aan de wettelijke vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu van de betreffende richtlijnen geldend in EU.

SKG keurmerk

Met het “sterren-merk” wordt bekeken hoe inbraakwerend uw woning is. Standaard wordt alles afgeleverd met SKG** hang- en sluitwerk voorzien van anti-kerntrek deurbeslag om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen.

NEN

Bij Kozijnenverkoop.nl houden we rekening met alle voorschriften, veiligheidseisen en regelgevingen. Zo wordt alles geleverd en/of gemonteerd volgens de NEN normen in het nieuwe bouwbesluit.

blank