kunststof voordeur

Voordeur met karakter

Een van de belangrijkste kozijnen in uw woning is toch echt de kunststof voordeur. Niet alleen geeft de voordeur direct het karakter van uw woning weer, maar het moet ook het meest veilige gedeelte van de woning zijn. Daarnaast wilt u toch ook de uitstraling geven die bij u past.

Kunststof voordeur inclusief kozijn

Onderstaande deuren worden uiteraard inclusief kozijn geleverd. U kunt geen kunststof voordeur in een houten kozijn plaatsen.

Kunststof voordeur uit eigen productie

Onderstaande voordeuren zijn kunststof voordeuren die we zelf maken. Het voordeel van een deur uit eigen productie is dat deze steviger, robuuster en goedkoper zijn dan panelen.

Schuco voordeur

Zoals te zien is zijn de vleugels van de deuren op meerdere punten met elkaar verbonden waardoor kleinere en dus stevigere vakken gecreëerd zijn. De tussenstijlen zijn net als de rest van de Schuco profielen voorzien van gegalvaniseerd staal. Daardoor wordt een kunststof voordeur van Schuco uit onze productielijn direct steviger.

Kunststof voordeur met brievenbus

Een ander voordeel is dat in een kunststof voordeur uit onze eigen productie voorzien kan worden van een brievenbus indien dit gewenst is. Omdat een paneel daardoor juist zwakker wordt, is dat af te raden bij andere deuren.

Indien gewenst kan de brievenbus ook in een tussenliggende stijl gemonteerd worden.

Goedkope kunststof voordeur

Ondanks dat we voordeuren van Schuco leveren, zijn we toch in staat om de prijs laag te houden, waardoor u een goedkope kunststof voordeur met kozijn online kunt bestellen. Waarom onze kunststof deuren van Schuco goedkoop zijn? Omdat we de basis deurprofielen in Duitsland bestellen, en zelf vermaken tot een kunststof voordeur op maat en wensen. Het staal komt samen met de deurprofielen in kratten van 6 meter vanuit Leipzig en Bielefeld naar onze fabriek in Enschede, vanwaar we zelf de productie van uw kunststof voordeur in werking zetten. Zo houden we onze kosten zo laag mogelijk.

Schuco Living Variant:

 • Inbouw diepte 120 mm
 • 6 kamer profielsysteem
 • Gegalvaniseerd staal van 1,1 mm
 • EPDM afdichtingen
 • Hoogste isolatiewaardes

Standaard op al onze deuren krijgt u:

 • Schuco Living Variant
 • SKG** afsluitbaar en hoogwaardig Schuco
 • RVS beslag met antikerntrek beveiliging
 • Meerpuntssluiting
 • Rollenband of Dr Hahn opdekscharnieren
 • Gratis optie van HVL, ook wel rechte hoekverbinding
 • Hoog isolerende vensterstone onderdorpels

Kunststof voordeur prijs

Wat kost een kunststof voordeur? Bij ons hebben alle deuren een vaste prijs. En deze is gegarandeerd lager dan elders. Zeker als u daarbij ook de kwaliteit vergelijkt. Een kunststof voordeur van Schuco is gegarandeerd steviger en robuuster en dus 100% veiliger dan elke andere deur die u kunt vinden.

Configureer de deur naar wens, vul het model in dat u wenst en u ziet direct de prijs van de kunststof voordeur van uw keuze. Deze prijzen liggen gegarandeerd lager dan elders. Zeker als u beseft dat ook onze kunststof voordeur op maat gemaakt is met het Schuco Living profiel. De deuren worden altijd inclusief kunststof kozijn geleverd.

Deurpanelen in elke stijl

Wilt u liever een klassiek of modern paneel leveren we deze natuurlijk ook. We leveren deurpanelen in elke stijl, en van klassiek tot modern. Ook u kunt een bijpassend paneel vinden in onze collectie deurpanelen. U vindt onze collectie deurpanelen HIER

Kunststof deur met zijlicht

In sommige gevallen heeft u te maken met een zijlicht dat deel uitmaakt van het kozijn waarin de voordeur zich bevindt. In dat geval dient u het gehele omliggende kozijn mee te vervangen.

De maat die u aanhoudt voor het bestellen is dan ook de volledige buitenmaat inclusief zijlicht.

Melkglas of paneel

U kunt kiezen om dit zijlicht te voorzien van melkglas, maar u kunt ook een dicht paneel kiezen. Vul dan bij extra informatie in dat er een paneel in het zijlicht moet.

Deze zullen we standaard in de kleur van de deur leveren, tenzij u een andere kleur aangeeft.

De brievenbus kan desgewenst ook in het zijpaneel worden gemonteerd.

blank

Kunststof voordeur met rollenband scharnieren

Voor de scharnieren van uw kunststof voordeur gebruiken we bij voorkeur de zgn rollenband scharnieren van Dr Hahn. Dit zijn kleinere maar stevigere scharnieren dan de eerder welbekende opdekscharnieren, die voor een gedeelte op de deur zichtbaar waren.

De rollenbandscharnieren zijn iets beter weggewerkt in het staal, en zijn daardoor meteen steviger.

In andere gevallen worden de zeer kwalitatieve opdekscharnieren van Dr Hahn gebruikt.

blank

Afstellen van de deur met deurscharnieren van Dr Hahn

Als de deur geplaatst is, kan het zijn dat deze na een tijdje moet worden bijgesteld.

Het afstellen van de deur gebeurt via de scharnieren. Afhankelijk van het gewicht en afmeting van de deur kunnen dit er drie of vier zijn. Onze deuren maken gebruik van Dr. Hahn scharnieren. U kunt met de scharnieren de deur afstellen op drie plekken.

Hiernaast ziet u een video hoe u de deur bijstelt door de scharnieren bij te draaien.

Isostone onderdorpels

Alle voordeuren die we leveren worden geleverd met Isostone onderdorpels. Deze dorpels hebben tal van voordelen ten opzichte van andere methodes, maar de hoge isolatiewaarde samen met het strakke uiterlijk zijn wel de belangrijkste kenmerken. Isostone onderdoprels zijn licht en zeer sterk, dus eenvoudig toepasbaar en worden daarom gebruikt bij al onze deuren.

Voorbeelden van kunststof voordeuren

Juist omdat de deuren in het echt mooier zijn dan op een plaatje ziet u hieronder enkele foto’s van kunststof deuren die we geleverd hebben. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de 1000en deuren, maar we hopen dat het u toch een beter beeld geeft.