InBlindz® – Zonwering tussen glas

We krijgen veel vragen naar zonwering welke in het glas verwerkt is. Goed nieuws, deze leveren we ook sinds kort. Nieuw in ons assortiment: InBlindz. Een topproduct dat in staat is om zon te weren, sfeer te bepalen door met lichtinval te spelen en dat ook nog een verbetering is van het huidige glas.

Vooral de jaloezieën tussen dubbel glas is erg in trek. Niet verwonderlijk, want dit product is strak, geschikt voor elke ruimte in uw woning, en hoeft nooit te worden schoongemaakt. Dit is zeker een uitkomst voor ruimtes die sneller kans hebben op aanslag op gordijnen zoals keukens en zolders.

Direct Zonwering tussen glas mee bestellen

InBlindz® kent veel voordelen ten opzichte van traditionele zonwering, maar het grootste voordeel voor velen zal toch zijn dat er nu eindelijk zonwering te koop is voor een schuifpui. Want onze InBlindz kunnen tot 2.00 meter breed worden gemaakt. Fantastisch toch? De bediening van zonwering tussen glas kan handmatig worden gedaan, (koordbediening) of u kiest voor elektrisch bediend.

Raambekleding schuifpui

Met deze InBlindz is er gelijk een einde gekomen aan de vraag: ”wat gebruik ik als raambekleding voor mijn schuifpui”. InBlindz is namelijk de ideale zonwering voor uw schuifpui. Andere systemen zijn vaak niet geschikt omdat de schuifpui immers open of dicht geschoven moet worden, en de schuifruimte tusse de delen is te smal om er iets extra’s tussen te hangen. Met InBlindz is dat probleem voorbij. Omdat deze raambekleding tussen het glas geplaatst wordt van uw schuifpui, kunt u de schuifpui gewoon open of dicht blijven schuiven.

U kunt onze zonwering in glas bestellen op Plissetotaal – Inblindz maar we voegen het ook zsm hier toe zodat u dit gelijk met uw kozijnen kunt bestellen als dat gewenst is. Wilt u wel kozijnen bestellen en gelijk informatie over onze InBlindz krijgen, stuur dan na uw bestelling een aanvullende mail. Wij geven u dan een prijs voor de InBlindz zodat u deze alsnog gelijk kunt mee bestellen als u dat wenst.

Goedkope raambekleding tussen glas – Kozijnenverkoop

Geen zorgen, ook onze prijzen van InBlindz zijn goedkoper dan elders. We pretenderen niet voor niets de goedkoopste leverancier van topproducten te zijn. Met deze chique raambekleding voor tussen het glas bewijzen we wederom dat we altijd de laagste prijs bieden.

Vragen over InBlindz – Stel ze hier