Natuurlijk wilt u in de zomer genieten van de vele voordelen die uw kunststof kozijnen u bieden. En één van deze voordelen is de ramen in kiepstand open zetten. Of wellicht heeft u openslaande deuren of een kunststof schuifpui aangekocht en deze moeten natuurlijk wijd open in de zomer.

Echter kunnen vliegen, muggen of wespen een behoorlijke aanslag maken op uw gelukshormonen. Niets is vervelender dan ongewenste vliegebeesten. Kies daarom een inzethor voor uw draaikiepramen, of een originele plisse hordeur voor uw achterdeur, schuifpui of openslaande deuren. Geniet van de zomer en houd insecten buiten met onze horren op maat.

Horren op maat

Alle hordeuren, inzethorren of plisse hordeuren worden op maat voor u gemaakt.U geeft ons de dagmaat door van de opening waar u een hor voor wilt bestellen, wij zorgen voor de juiste aftrek van uw horretjes.

De dagmaat is het exacte aantal millimeters tussen de geopende ruimte waar de hor voor bestemd is.

Meetinstructie horren en hordeuren

Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters:
De hoogtemaat is de exacte hoogte van de dagmaat van het geopende raam die je door moet geven, zonder speling of aftrek. Wij berekenen dan de juiste hormaat voor u. De maximale hoogte van een inzethor die je bij ons kunt bestellen is 3000mm.

Exacte breedte van de dagmaat in millimeters:
De breedtemaat is de exacte breedte van de dagmaat die je door moet geven. Wij berekenen dan de exacte afmeting van uw inzethor voor u. De maximale breedteafmeting die je bij ons kunt bestellen is 1400mm breed.