Bestelprocedure & Levertijden

UPDATES OVER UW BESTELLING

Hoe werkt het bestelproces? Hieronder vindt u onze werkwijze stap voor stap uitgelegd.

Stap 1. Bevestigingsmail

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvang u een ‘bevestigingsmail’ van ons zodat duidelijk is dat wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen.

De profielen worden gelijk besteld met het deel dat aanbetaald is. Daardoor is er zekerheid dat er geen tussentijdse verhogingen ontstaan in verband met stijgende grondstofprijzen. Uw prijs ligt gelijk vast!

Stap 2. Controle tekening vanaf fabriek

In de volgende mail die u van ons krijgt, ziet u de volledig uitgewerkte tekeningen vanaf de fabriek zelf. Alle door u aangegeven details staan hier uitvoerig in beschreven en ingetekend. Zo krijgt u een goed beeld van wat u nou eigenlijk besteld heeft.

Stap 3. Wijzigen en/of controleren

Mocht u nog wijzigingen willen aanbrengen in uw bestelling kunt u dat nog aangeven. Vaak is op een uitgewerkte tekening beter te zien wat u wilt dan op de website mogelijk is. Van alle wijzigingen krijgt u wederom weer een tekening per mail ter goedkeuring. Kleuren kunnen vaak niet meer worden gewijzigd, omdat de profielen direct op kleur worden besteld. In overleg is natuurlijk wel veel mogelijk.

Stap 4. Definitief akkoord

Heeft u uw tekeningen nagekeken en gecontroleerd en zijn alle wensen goed overgenomen? Dan gaan we over tot de productie van de bestelde kozijnen.

Stap 5. Bestelling gereed

Als uw bestelling klaar is kunnen we overgaan tot verzending. U krijgt een bevestiging dat uw bestelling klaar staat en er wordt een afspraak gemaakt wanneer we deze komen brengen.

Stap 6. Levertijden

EA-Kunststoftechniek levert kozijnen momenteel binnen ca 3-6 weken. De levertijd is sterk afhankelijk van de gekozen kleur en/of product opties.

Indien u producten besteld in standaard kleuren voor de buitenkant, dan kan er binnen ca 4 – 6 weken na akkoord uitgeleverd worden.

Standaardkleuren voor buitenkant zijn wit, creme, blauw, groen en tegenwoordig ook antraciet. (binnenkant alleen wit glad of creme glad)

Profielen met houtnerf aan de binnenkant duren ca 6 weken.

(Standaard maatvoeringen tijdelijk niet mogelijk, er worden door de vele aanvragen alleen ”op maat” producten aangeboden)

Gratis geleverd vanaf € 1.000 Euro

Alle bestellingen vanaf € 1000 Euro worden gratis geleverd. Voor bestellingen met een waarde onder de € 1.000 rekenen we €150 Euro.

Zodra uw bestelde kozijnen klaar zijn krijgt u bericht en wordt er in overleg met u een afspraak ingepland voor de uitlevering. De factuur krijgt u voorafgaand, en deze dient te zijn voldaan minimaal 1 dag voor de afgesproken leverdag. Zorg dat u aanwezig bent op de leverdag, omdat er voor de levering moet worden getekend. Tevens dient u zelf te zorgen voor hulp bij uitladen van uw bestelling.

Garantie:

https://kozijnenverkoop.nl/garantie-en-voorwaarden/