Zonwering voor kunststof kozijnen

Zonwering, jaloezieën, plisségordijnen, houten lamellen.. allemaal prachtig. Maar hoe moet dat nou als je net nieuwe kozijnen hebt laten plaatsen? Kun je wel mooie raamdeco ophangen bij kunststof kozijnen? Gelukkig wel. We hebben diverse prachtige raamdecoraties, plisségordijnen en andere producten die je zelf makkelijk en snel kunt plaatsen. En dat allemaal zonder te hoeven boren of schroeven. En zoals van Kozijnenverkoop te verwachten is, liggen ook onze raamdeco prijzen onderin de markt, maar altijd van topkwaliteit. Het inmeten van zonwering zonder boren is eenvoudig, maar uiteraard kunnen we u daarbij helpen als dat nodig is. We maken het u graag gemakkelijk.

blank

Plissé gordijnen voor draaikiep ramen

Nadat uw kozijnen geplaatst zijn, is het natuurlijk tijd voor nieuwe gordijnen. Maar dan wel gordijnen die je zonder boren of schroeven kunt bevestigen. Immers, geen gaatjes in uw nieuwe kunststof kozijnen..

Daarvoor hebben we natuurlijk de oplossing. Onze raamdecoratie welke eenvoudig te monteren is, en in vele kleuren leverbaar.

Plisse gordijnen zonder boren

Onze plissé gordijnen kunnen zonder boren of schroeven worden bevestigd, en is speciaal ontwikkeld voor alle soorten kunststof én aluminium kozijnen. Met eenvoudige plakstrips met magneetband bevestigt u in een handomdraai prachtige zonwerende raamdeco.

plissegordijnen op maat
blank

Jaloezieën zonder boren

Eén van de populairste producten zijn onze jaloezieen in frame. Zonverduisterende raamdeco, te bedienen met eenvoudige Bottom Up handbediening en kindveilig. En.. zonder boren of schroeven te bevestigen. De montage gaat met magneetstrips. Een kand kan de was doen.