Keralit gevelbekleding

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen van Schuco een mooie start om uw woning te verduurzamen. Maar vaak heeft een woning meer nodig om volledig onderhoudsvrij te zijn. Denk aan de gevel. We zien vaak houten gevels die toch echt wel aan vervanging toe zijn.

En daarom hebben we natuurlijk ook kunststof gevelpanelen. We leveren gevelpanelen van het merk Keralit.

Sorteer op:

Keralit is de meest gebruikte gevelbekleding die we in Nederland tegenkomen. Keralit wordt door diverse bedrijven, aannemers en consumenten gebruikt om uw gevel een netjes en strak uiterlijk te geven.

De gevelpanelen van Keralit kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De meest gebruikte gevelpanelen zijn 143mm en hebben vaak dezelfde werkbreedte als uw houten geveldelen.

De voordelen van Keralit

Keralit gevelbekleding is onderhoudsvrij en wordt in meerdere kleuren geleverd. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw woning past.

Verder is de gevelbekleding volledig recyclebaar en milieuvriendelijk.

Houtnerf op kunststof gevels

De panelen zijn voorzien van een houtnerfstructuur, zodat de gevel niet van hout te onderscheiden is.

De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden

Kunststof gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is kunststof bekleding die naast het bekleden van gevels ook vaak gebruikt wordt voor Keralit dakkapellen, borstweringen en zelfs luifels.

Keralit gevelbekleding hoort tot de groep duurzame producten omdat de panelen namelijk gemaakt worden van gerecyclede kunststoffen. Verder wordt minder verf gebruikt dan bij andere merken kunststof gevelbekleding. Keralit gevelpanelen zijn onderhoudsvrij en kleurvast, daarom wordt ze vaak gebruikt ter vervanging van houten gevels.

Deze duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding is bij uitstek geschikt voor nieuwbouwprojecten in de woning, maar ook voor toepassing bij gevelrenovatie. Juist daarom is Keralit populair bij veel renovatiebedrijven en leveranciers van kozijnen.

Gratis verzenden vanaf €1.000 Euro

Vanaf €1000 Euro wordt uw bestelling gratis bij u thuis afgeleverd. Daaronder wordt €150 transportkosten berekend.

blank
blank