UPDATES OVER UW BESTELLING

Hoe werkt het bestelproces? Hieronder vindt u onze werkwijze stap voor stap uitgelegd.

Stap 1. Bevestigingsmail

Nadat u de bestelling hebt geplaatst ontvang u een ‘bevestigingsmail’ van ons zodat duidelijk is dat wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen.

Stap 2. Controle tekening vanaf fabriek

In de volgende mail die u van ons krijgt, ziet u de volledig uitgewerkte tekeningen vanaf de fabriek zelf. Alle door u aangegeven details staan hier uitvoerig in beschreven en ingetekend. Zo krijgt u een goed beeld van wat u nou eigenlijk besteld heeft.

Stap 3. Wijzigen en/of controleren

Mocht u nog wijzigingen willen aanbrengen in uw bestelling kunt u dat nog aangeven. Vaak is op een uitgewerkte tekening beter te zien wat u wilt dan op de website mogelijk is. Van alle wijzigingen krijgt u wederom weer een tekening per mail ter goedkeuring.

Stap 4. Definitief akkoord

Heeft u uw tekeningen nagekeken en gecontroleerd en zijn alle wensen goed overgenomen? Dan gaan we over tot de productie van de bestelde kozijnen.

Stap 5. Bestelling gereed

Als uw bestelling klaar is kunnen we overgaan tot verzending. U krijgt een bevestiging dat uw bestelling klaar staat en er wordt een afspraak gemaakt wanneer we deze komen brengen.

Stap 6. Levertijden

Kozijnenverkoop.nl levert haar producten momenteel binnen 8 tot 10 weken. De levertijd is sterk afhankelijk van de gekozen kleur en/of productopties, en de inmiddels wereldwijde grondstoffencrisis.

Indien u producten besteld in de standaardmaten en kleuren, dan kan er binnen 4 – 6 weken uitgeleverd worden.

Gratis geleverd

Alle door u bestelde kozijnen worden door ons gratis geleverd. Zodra de kozijnen klaar zijn krijgt u bericht en wordt er in overleg met u een afspraak ingepland voor de uitlevering. Zorg dat u aanwezig bent deze dag, omdat er voor de levering moet worden getekend. Daarna kunt u dezelfde dag uw restant van betaling voldoen in geval u voor een aanbetaling gekozen heeft.

Garantie: