Glazen schuifwand

Heeft u een overkapping of uitbouw die u ”dicht” wilt maken? Dan biedt een glazen schuifwand de uitkomst. We bieden glazen schuifwanden aan in verschillende mogelijkheden en paneelbreedtes.

Alle glazen schuifwanden bestaan uit glazen panelen van 900mm, 980mm of 1030mm en kunnen tot 6 meter breed gemaakt worden

Meet de dagmaat van de opening en kies altijd de maatvoering die iets groter uitkomt. Glazen schuifwanden passen in vrijwel elke afmeting doordat de panelen elkaar overlappen.

Montage op tegels

Is de ondervloer redelijk vlak kunt u de onderrail direct op de tegels leggen. De panelen schuiven namelijk niet over de tegels maar komen in de speciaal meegeleverde onderrail.

Montage op funderingskoker

Als de ondergrond niet vlak is of uit zand bestaat wordt aangeraden om de onderrail van de schuifwand op een funderingskoker te plaatsen.
Hoogte 50 mm / Breedte 100 mm / Wanddikte 3 mm

Natuurlijk is het fijn om van het mooie weer te genieten, maar helaas kan het in Nederland ook koud aanvoelen of waaien. Een schuifwand van glas is de oplossing om toch bij minder weer lekker buiten te kunnen zitten. En als het te warm wordt, kunt u de glazen schuifwand gewoon open schuiven.

Met een glas schuifwand creëert u een beschutte plek uit de wind. Een kunststof schuifpui is ook een oplossing maar deze is natuurlijk veel duurder, en wordt alleen aangeraden om in de woning zelf te plaatsen. De glazen schuifwand daarentegen kan prima onder een overkapping geplaatst worden.

Maar een glazen schuifwand biedt meer voordelen. Alle glazen schuifwanden in ons assortiment zijn gemaakt van sterk aluminium en helder glas. Onze glazen schuifwand is te plaatsen onder alle veranda’s en overkappingen. 

Onderrail en bovenrail glazen schuifwand

blank

Glazen schuifwanden worden gemaakt van hoogwaardig aluminium, voorzien van een antraciet (RAL7016) poedercoating. De bovenrail is voorzien van tochtborstels. Daardoor schuiven de panelen stiller en zachter, en dit voorkomt tevens tocht.

blank

De zilver geanodiseerde onderrail is voorzien van een afwateringssysteem. De breedte is afhankelijk van het aantal panelen. De wanden zijn voorzien van dubbel gelagerde wielen die 5mm in hoogte verstelbaar zijn, voor soepel gebruik.

Deurgrepen

blank

Als extra accessoires kunt u mooie chique deurgreepjes bijbestellen. Ziet er mooi uit en zo kunt u de deuren makkelijker open of dicht schuiven.

Tochtstrips

blank

Tochtstrips zorgen ervoor dat u wind en tochtvrij kunt genieten van de extra ruimte die u gecreëerd heeft. Tochtstrips zijn ook voor staande U-profielen aan de buitenzijde beschikbaar.

Afmetingen schuifwanden

We leveren schuifwanden van glas met een breedte van 2 meter tot 6 meter breed. Onze glazen schuifwanden zijn geschikt voor alle materiaalsoorten. Zowel voor overkappingen of veranda’s van hout, kunststof, aluminium, gemetselde muren als ook beton. Onze glazen schuifwand kunt u er zelf altijd makkelijk en eenvoudig tussen plaatsen.

Let op:
U kunt voor deze categorie géén montage bestellen. De producten uit de glazen schuifwanden categorie zijn bedoeld en gemaakt om zelf te plaatsen.