Montagematerialen

Om kozijnen te plaatsen heeft u diverse materialen en gereedschappen nodig om alles te monteren, af te purren en af te werken. Wij leveren vrijwel alles wat nodig is om uw kunststof kozijnen op de best mogelijke wijze te monteren. Wij willen net zo graag als u dat uw kozijnen netjes geplaatst worden. Daarom leveren we alle benodigde montagematerialen die u nodig heeft.

Kozijnschroeven

Kozijnschroeven van hoge kwaliteit, geschikt om de meeste kozijnen zonder pluggen in de muur te bevestigen. Op diverse lengtes leverbaar en verpakt per 100 stuks

Kozijnschroeven met cilinderkop
Prijs vanaf € 14,96

blank
blank

PUR

Vrijwel elke montage van kozijnen gaat met PUR. Kwalitatieve PUR die alles gegarandeerd netjes afdicht, tegen scherpe prijzen. We leveren PUR die ook geschikt is voor schuimpistolen.

PUR bestellen

R1000

Bij een goede montage mag R1000 niet ontbreken. Voor het schoonmaken van witte of creme kozijnen onmisbaar.

R1000 bestellen

blank
blank

Siliconenkit & Hightack

Nog zo’n onmisbaar product dat u in huis wilt hebben wanneer u uw kozijnen plaatst. Wordt zowel gebruikt om de binnenkant mooi en strak af te werken maar ook voor diverse andere werkzaamheden.

Siliconenkit bestellen

Schroeven, dichting en andere materialen

Van diverse handige gereedschappen tot afdichting tot de benodigde schroeven tot compriband, u vindt het allemaal in onze handige webshop voor montage van kunststof kozijnen.

Schroeventotaal.nl

blank