Kunststof kozijnen prijs berekenen

Snel prijzen en kosten berekenen van kunststof kozijnen? Geen offertes opvragen, wachten op toegestuurde prijzen of andere tijdrovende zaken. U ziet direct wat uw kozijnen kosten. U vult de juiste maten en gewenste kleurstelling in en klaar. Daarnaast leveren we ook nog eens kunststof kozijnen van topkwaliteit.

Beste kwaliteit kunststof kozijnen

Voor elk project is Schuco het beste kozijn. Of u kunststof kozijnen bestellen wilt voor nieuwbouw, of nieuwe kozijnen om uw bestaande woning te verduurzamen. Onze kunststof kozijnen zijn makkelijk samen te stellen met eenvoudige stappen, en de kosten staan direct weergegeven.


Diverse soorten kunststof kozijnen

Voor elk project hebben we diverse soorten kunststof kozijnen. Zowel draaikiep ramen, enkel en dubbele draaikiep, alleen kiep en vaste ramen. Zo kunt u makkelijk alle kozijnen die u nodig heeft op onze site samenstellen. Ook alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Zowel voor binnen- als buitenzijde kan kleur met houtnerf worden gekozen.

We leveren alleen kunststof kozijnen van Schuco. Wel kunt u kiezen voor het CT70 blokprofiel of de Schuco Living Variant. De Schuco Living Variant heeft in combinatie met HR+++ triple glas een Uw waarde van <0,7 W/m2K. Daarnaast is Schuco sterker, steviger en kleurvaster dan alle andere merken. Alle reden dus om te kiezen voor Schuco kozijnen.

Levertijden kunststof kozijnen

Omdat we maatwerk, kwaliteit en zeer veel uitgebreide opties aanbieden, kunnen we natuurlijk niet binnen enkele dagen leveren. Wij hebben geen standaard kozijnen op voorraad. Alle kozijnen worden op maat en op bestelling geproduceerd. Juist omdat we altijd de beste kwaliteit willen leveren, zou u ook niet moeten verwachten dat alles al klaar staat. Toch kunnen we redelijk snel produceren. Gemiddeld leveren we onze kozijnen al binnen 8-10 weken. Bestellingen van kunststof kozijnen samen met isolatieglas worden gemiddeld binnen 10-12 weken uitgeleverd.

Standaard op kunststof kozijnen:

  • Gratis optie HVL verbinding op alle kozijnen
  • Afsluitbaar RVS SKG** beslag
  • Ingebouwde ventilatiestand in beslag
  • KOMO gecertificeerd
  • PKVW keurmerk
  • Alle prijzen inclusief BTW
  • Gratis geleverd in heel Nederland

Onze vermelde prijzen zijn altijd inclusief alle bovengenoemde opties. Natuurlijk kunt u daarnaast kiezen voor extra zaken als houtnerf, kleur, raamroedes, glassoort en ventilatieroosters.

Daarnaast is alles mogelijk. Wij maken alles!. U krijgt ook altijd een fabriekstekening vooraf, zodat wijzigingen of bijzondere aanpassingen nog mogelijk zijn.

Kozijn onderdelen

kunststof-kozijnen-kosten-per-onderdelen

Waarom geen HVL kiezen?

Natuurlijk is het mooi als kozijnen van kunststof dezelfde uitstraling bieden als houten kozijnen. Er zijn echter wel nadelen verbonden aan deze rechte verbinding. Deze is minder stevig en veilig wanneer deze toegepast wordt bij kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn massief en kunnen veiligheid bieden met een rechte hoek. Kunststof kozijnen zijn daarintegen hol van binnen en hebben daarom een schuine hoek die ervoor kan zorgen dat de kozijnen steviger en veiliger zijn.

Om deze reden raden wij HVL dan ook af. Ook door alleen houtnerf folie toe te passen kunt een goede houtlook creëren voor uw kunststof kozijnen. De kans op gebreken is groter bij een rechte houtlook verbinding. Daarom is de garantietermijn dan 10 jaar in plaats van 20 jaar. 

Gratis HVL

Bestelt u kunststof kozijnen bij ons, kunnen alle kozijnen zonder meerprijs uitgevoerd woren in HVL rechte verbinding. Wel zo mooi. Dit geldt ook voor onze kunststof deuren. Daarbij rekenen we minimale kosten voor andere extra’s zoals bijvoorbeeld houtnerf.

Voordelen kunststof

Een van de voordelen van kunststof kozijnen is dat deze geheel onderhoudsvrij zijn. Daarnaast isoleren kunststof kozijnen veel beter dan traditionele houten kozijnen, waardoor u aanzienlijk op energiekosten bespaart. Deze besparing kan oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis. Warmte die je verliest door slechte isolatie is de duurste vorm van energie.

Ander voordelen zijn dat PVC meerdere malen recyclebaar is. Bovendien hoeven er geen bomen voor te worden gekapt. Kunststof is brandvertragend, en goedkoper dan andere materialen. Door al deze voordelen zijn kunststof kozijnen een goede en slimme investering voor de toekomst.

Meer informatie

Heeft u nog meer vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.
Whatsapp: 06-43146005

Op maat gemaakt

We bestellen de Schuco profielen in lengtes van 6 meter, waarna deze in onze fabriek op maat worden gemaakt. Op deze manier kunnen we goedkope kunststof kozijnen op maat leveren.

Prijsgarantie

Levert een ander dezelfde kunststof kozijnen als bij ons, met dezelfde opties en tegen een lagere prijs als de onze? Dan betalen we u het prijsverschil terug. Wij leveren gegarandeerd de beste kwaliteit gegarandeerd tegen de best mogelijke prijs.

Kunststof kozijnen Duitsland

Schuco kozijnen vinden hun oorsprong in Duitsland. Doordat productieprocessen in Duitsland efficiënter zijn dan elders, kosten kozijnen uit Duitsland beduidend minder. Daarnaast liggen de kwaliteitseisen een stuk hoger, dus betrouwbare kwaliteit verzekerd.

Levensduur kunststof kozijnen

Van kunststof kozijnen is algemeen bekend dat deze een lange levensduur hebben. Volgens VKG moeten deze tenminste 50 jaar meegaan.

De levensduur van Schuco kozijnen ligt zeker rond de 75 jaar. Bij Schuco wordt de binnenkant van elk kozijn voorzien van 1,1 mm gegalvaniseerd staal. Bovendien worden deurkozijnen extra verstevigd en met extra staal uitgerust.

Kozijnen met ruitjes in de ramen

U kunt kiezen om de ramen van zgn ruitjes te voorzien. We leveren alleen roedes in het glas (spouwroedes of kruisroedes), en geen opplakruitjes voor de buitenkant. Deze kruisroedes worden geleverd in alle kleuren. Voor een authentieke glas in lood uitstraling kiest u 18mm Antraciet. We gaan altijd van een evenredige vakverdeling uit, zoals hiernaast is weergegeven.

Voor een andere verdeling geeft u dit aan bij het opmerkingenveld. We nemen dan contact op om met u te bespreken hoe u de vakverdeling wilt.

Voorbeelden van raamroedes in glas

kunststof kozijnen met roedes

Opmeten van de juiste afmeting

Voor de juiste afmeting van uw nieuwe kunststof kozijnen meet u de maat tussen de muren op, en trekt hier minimaal 1 tot max 1,5 cm speling vanaf. Dit is de maat van het kunststof kozijn dat u bestelt. Meer informatie vindt u op kunststof kozijnen inmeten. Komt u er toch niet uit? Dan helpen wij u graag. Ga dan naar onze inmeetservice

Bestelling controleren

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen krijgt u een bevestiging en worden uw wensen naar de productieafdeling doorgezet, om daar tot in detail ingetekend te worden.

Van deze tekening krijgt u zelf ter controle een exemplaar. Daarna wordt deze tekening met u doorgesproken. Aanpassingen of veranderingen kunt u dan nog doorgeven, zodat we uw kunststof kozijnen op maat maken zoals u het wilt.

Aanvullende produkten:

Wellicht goed om te weten, we leveren ook afwerkhoeken en vensterbanken om de kozijnen ook van binnen netjes af te werken.