Kunststof kozijnen prijs berekenen

Snel prijzen en kosten berekenen van kunststof kozijnen? Geen offertes opvragen, wachten op toegestuurde prijzen of andere tijdrovende zaken. U ziet direct wat uw kozijnen kosten. U vult de juiste maten en gewenste kleurstelling in en klaar. Daarnaast leveren we ook nog eens goedkope kunststof kozijnen van topkwaliteit.

Onze kozijnen zijn gratis voorzien van:

 • Schuco Living Variant 15®
 • HVL verbinding op alle kozijnen
 • Afsluitbaar RVS SKG** beslag
 • met ingebouwde ventilatiestand
 • KOMO gecertificeerde kozijnen
 • De laagst mogelijke kosten
 • Gratis levering in heel Nederland
 • Alle prijzen inclusief BTW

Onze prijzen zijn altijd inclusief bovengenoemde opties. Natuurlijk kunt u daarnaast kiezen voor extra zaken als houtnerf, kleur, raamroedes, glassoort en ventilatieroosters.

Ten slotte doen we er alles aan om te zorgen dat u de best mogelijke kunststof kozijnen bestellen kunt. Onze kunststof kozijnen worden zo compleet mogelijk geleverd met alle kosten inbegrepen.

Opmeten van de juiste afmeting

Voor de juiste afmeting van uw nieuwe kunststof kozijnen meet u de maat tussen de muren op, en trekt hier minimaal 1 tot max 1,5 cm speling vanaf. Dit is de maat van het kunststof kozijn dat u bestelt. Meer informatie vindt u op kunststof kozijnen inmeten. Komt u er toch niet uit? Dan helpen wij u graag. Ga dan naar onze inmeetservice

Bestelling controleren

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen krijgt u een bevestiging en worden uw wensen naar de productieafdeling doorgezet, om daar tot in detail ingetekend te worden.

Van deze tekening krijgt u zelf ter controle een exemplaar. Daarna wordt deze tekening met u doorgesproken. Aanpassingen of veranderingen kunt u dan nog eens doorgeven, zodat we uw kunststof kozijnen op maat maken zoals u het wilt.

Helemaal naar wens, en zonder risico. U kunt het restant van de betaling van uw kunststof kozijnen achteraf voldoen op de dag dat we deze komen leveren.

Standaard HVL op alle kozijnen

Bestelt u kunststof kozijnen bij ons, worden alle kozijnen standaard uitgevoerd in HVL rechte verbinding. Wel zo mooi. Dit geldt trouwens ook voor onze kunststof deuren. Daarbij rekenen we minimale kosten voor andere extra’s zoals bijvoorbeeld houtnerf.

Prijzen van extra kosten:

Voor extra opties op uw kunststof kozijnen zoals houtnerf, of ventilatieroosters rekenen we de kosten als volgt:

 • Houtnerf op buitenzijde vleugels: € 46
 • Houtnerf op buitenkant kozijn: € 78
 • Houtnerf binnenkant kozijn: € 78
 • Raamroedes: € 12 per vak
 • Isolatieglas vanaf € 48 per m²
 • Roosters op glas: € € 150
 • Kalfsroosters: € 200

Voordelen kunststof

Een van de voordelen van kunststof kozijnen is dat deze geheel onderhoudsvrij zijn. Schilderen is verleden tijd. Daarnaast isoleren kunststof kozijnen veel beter dan traditionele houten kozijnen, waardoor u aanzienlijk op energiekosten bespaart. Deze besparing kan oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis.

Het is dan ook zeker de moeite waard om bij het vervangen van houten kozijnen de optie van kunststof kozijnen te overwegen. Warmte die je verliest door slechte isolatie is de duurste vorm van energie.

Ander voordelen zijn dat PVC meerdere malen recyclebaar is. Bovendien hoeven er geen bomen voor te worden gekapt. Kunststof is brandvertragend, en goedkoper dan andere materialen. Door al deze voordelen zijn kunststof kozijnen een goede en slimme investering voor de toekomst.

Kozijnen in RAL kleur

kiest u voor houtnerf, dan heeft u tevens de optie om dit in kleur naar keuze te doen. Alle RAL kleuren zijn mogelijk. Houtnerf wordt aangebracht met een kleurfolie die op het kozijn geperst wordt.

Levensduur kunststof kozijnen

Van kunststof kozijnen is algemeen bekend dat deze een lange levensduur hebben. Volgens VKG moeten deze tenminste 50 jaar meegaan.

De levensduur van Schuco kozijnen ligt zeker rond de 75 jaar. Bij Schuco wordt de binnenkant van elk kozijn voorzien van 1,1 mm gegalvaniseerd staal. Bovendien worden deurkozijnen extra verstevigd en met extra staal uitgerust.

Prijs van kunststof kozijnen

De prijs van het nieuwe Living Variant ligt iets hoger dan het Corona accent profiel, maar is elke cent 100% meer dan waard. Door de vele extra voordelen ten opzichte van andere merken, zoals betere bescherming en maximale isolatie, is Schuco Living Variant de beste keuze in elke situatie. Ook voor uw situatie!

Kunststof kozijnen Duitsland

Onze kunststof kozijnen vinden hun oorsprong in Duitsland. Doordat productieprocessen in Duitsland efficiënter zijn dan elders, kosten kozijnen uit Duitsland beduidend minder. Daarnaast liggen de kwaliteitseisen een stuk hoger, dus betrouwbare kwaliteit verzekerd.

We bestellen Schuco profielen uit Duitsland in lengtes van 6 meter, om deze in onze fabriek op maat te maken. Dit is de manier om zonder te veel kosten in Nederland kunststof kozijnen te leveren. Géén hoge kosten, en dus voor een scherpe prijs voor kwaliteitskozijnen op maat!

Kozijnen met ruitjes in de ramen

U kunt kiezen om de ramen van zgn ruitjes te voorzien. We leveren alleen roedes in het glas (spouwroedes of kruisroedes), en geen opplakruitjes voor de buitenkant. Deze kruisroedes worden geleverd in alle kleuren. Voor een authentieke glas in lood uitstraling kiest u 18mm Antraciet. We gaan altijd van een evenredige vakverdeling uit, zoals hiernaast is weergegeven.

Voor een andere verdeling geeft u dit aan bij het opmerkingenveld. We nemen dan contact op om met u te bespreken hoe u de vakverdeling wilt.

Voorbeelden van raamroedes in glas

blank

Aanvullende produkten:

Wellicht goed om te weten, we leveren ook afwerkhoeken en vensterbanken om de kozijnen ook van binnen netjes af te werken.